TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE

UTILIZAREA ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEŢI DE ACORD CU TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE MAI JOS.

Drepturile asupra conținutului acestui site aparțin în totalitate Editurii EPICA. Copierea și utilizarea oricăror informații din conținutul site-ului fără aprobare sunt ilegale și interzise. Pentru lămuriri, cereri și aprobări vă rugam să trimiteți un email la office@edituraepica.ro.

Denumirea Editura EPICA, precum şi logo-ul editurii pot fi folosite numai cu acordul proprietarului de drept şi numai în legătură cu produsele sau serviciile Editurii EPICA. Orice încălcare a drepturilor asumate de Editura EPICA va fi sancționată conform legii.

Editura EPICA depune eforturi ca informaţiile de natură personală care sunt furnizate să rămână confidenţiale. Editura EPICA nu poate fi răspunzătoare pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintenţionată sau cu rea intenţie a unor informaţii de natură personală prin e-mail sau prin alte mijloace specifice Internetului.

Editura EPICA nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele daune survenite în timpul utilizării site-ului și a serviciilor acestuia sau ca urmare a defecțiunilor de orice tip. În ciuda faptului că se face tot posibilul pentru a fi evitate astfel de situații, Editura EPICA nu se face responsabilă pentru prezența unor întreruperi în funcționarea site-ului, a serverelor, pentru eventualele riscuri (gen viruși, violarea securității informațiilor), și pentru corectitudinea informațiilor furnizate pe site-ul editurii (disponibilitatea produselor prezentate în site).

În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale vă angajaţi să respectaţi legile în vigoare şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcţionare a site-ului, a serverului, securitatea informaţiilor și vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul site-ului; vă angajaţi să suportaţi orice costuri adiţionale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice şi de servicii Internet, curierat.

Utilizarea serviciilor site-ului vă dau posibilitatea să publicaţi opinii personale (în secțiunile comentarii și blog) și implică din partea utilizatorului angajamentul de a folosi un limbaj civilizat şi de a rămâne în limitele subiectului în cauză. Este de la sine înţeles că aprecierile rasiste,  xenofobe, jignirile la adresa autorilor, a altor cititori și obscenităţile sunt interzise şi atrag în mod automat nepublicarea textului în cauză. Se acceptă și e de la sine înțeles că publicarea comentariilor trimise nu este instantanee, ci ulterioară unei proceduri de aprobare, mai ales având în vedere că utilizatorii și vizitatorii acestui site sunt sau pot fi minori.

Editura EPICA își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile de mai sus, fără o notificare prealabilă. Aceste modificări vor în intra in vigoare odată cu publicarea lor pe site. Utilizarea site-ului după o eventuală modificare înseamnă acceptarea implicită a acestor modificări.

Termenii şi condiţiile de utilizare se supun legislaţiei române în vigoare.

 

Share