Romanul „Sub soarele nopții” de Trish Cook va fi ecranizat. 

În cinematografele din România din 20 aprilie 2018

11 aprilie 2018

Filmul, intitulat Midnight Sun, va apărea în data de 20 aprilie 2018 în cinematografele din România. Acesta îi va avea în rolurile principale pe Bella Thorne (Katie), Patrick Schwarzenegger (Charlie), Rob Riggle (Jack) și Quinn Stephard (Morgan). Regia este semnată de Scott Speer (Step Up Revolution, Step Up All In, Spinback), iar scenariul este scris de Kenji Bando.

Despre carte:

KATIE PRICE, o adolescentă de șaptesprezece ani, suferă de o boală rară, care o face extrem de sensibilă la lumina soarelui și care îi pune viața în pericol. Izolată în propria casă în timpul zilei, compania ei se limitează doar la tatăl ei văduv și la cea mai bună (și singura) prietenă pe care o are. Dar, în fiecare seară, la căderea nopții, își ia chitara și merge la gară pentru a le cânta oamenilor care vin și pleacă.

CHARLIE REED este un fost atlet de top, care se află într-un moment de cumpănă în viața lui. El este cel pe care Katie îl urmărește de mulți ani de la distanță. Când băiatul nimerește într-o seară la una dintre cântările ei, destinul intervine și cei doi pornesc într-o aventură romantică născută sub o stea potrivnică.

Pe măsură ce se provoacă unul pe celălalt pentru a-și urma visurile și se îndrăgostesc sub cerul nopții de vară, între Katie și Charlie se creează o legătură suficient de puternică pentru a-i schimba atât pe ei, cât și pe toți ceilalți din jurul lor.
Pentru că întotdeauna iubirea luminează calea.

O poveste sfâșietoare și unică, o carte perfectă pentru fanii romanelor Sub aceeași stea, Absolut tot și Cu drag, Simon.

Cartea va fi disponibilă în librăriile din toată țara din 17 aprilie 2018.